Redmenta - a felhőalapú feladatlapkészítő
Megtekintés a böngészőben.
Redmenta logó

Tisztelt Redmenta felhasználó!

 

A tanárokhoz és a diákokhoz hasonlóan a Redmenta is felkészült az új tanévre. A nyár során felhasználóinktól rengeteg pozitív és biztató észrevételt kaptunk, ezeket ezúton is köszönjük! A napokban a Redmenta új szerverre költözött, így a rendszer a korábbinál is stabilabbá vált.

A jövőben még intenzívebb párbeszédet kezdünk majd felhasználóinkkal. Szeretnénk minél többet megtudni arról, a tanárok és a diákok miként használják a Redmentát, hogy az alkalmazás a jövőben a lehető legjobban kézre álljon. Ezért a közeljövőben kutatás formájában kérjük majd ki felhasználóink véleményét több kérdésben is.

Mint mindig, természetesen addig is szívesen veszünk minden észrevételt, ötletet és javaslatot Facebook-oldalunkon vagy a [email protected] e-mail címen!

Az ősz fontos változásokat hoz a Redmenta csapatában is. Két fiatal fejlesztőnk, Bordás Ádám és Mérő Bálint a Redmenta sikerén felbuzdulva új fejlesztésbe kezd. Lelkesedésük és odaadásuk nélkül a Redmenta ma nem létezne. Eddigi munkájukat köszönjük és sok sikert kívánunk nekik új kihívásukhoz!

A csapat munkája Ádám és Bálint távozásával természetesen nem áll meg, sőt: a fejlesztést a jövőben professzionális szintre emeljük, hogy a Redmenta a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

 

Üdvözlettel:
Redmenta csapat

Copyright © 2016 Redmenta, Minden jog fenntartva.

Amennyiben a jövőben nem szeretne több hírlevelet kapni, írjon nekünk a [email protected] e-mail címre!