Redmenta - a felhőalapú feladatlapkészítő
Megtekintés a böngészőben.
Redmenta logó

Tisztelt Redmenta felhasználó!

 

Rengeteg felhasználónk kérésének eleget téve nyomtathatóvá tettük a Redmentán létrehozott és kitöltött feladatlapokat. A legújabb fejlesztésünk eredményeképpen a redmentások nemcsak a feladatlapokat, de a hozzájuk tartozó megoldókulcsokat is kinyomtathatják.

Az új funkciót – mint azt az elmúlt hónapokban már megszokhatták – ezúttal is a Redmenta Lab tagok próbálhatják ki először. A Redmenta Lab tagjai a végleges megjelenésük előtt próbálhatják ki és tesztelhetik a Redmenta új fejlesztéseit. Mint mindig, ezúttal is számítunk tesztelőink véleményére, észrevételeire.

   

Mindeközben folyamatosan dolgozunk a Redmenta új, professzionális felületén, amely hatékonyabbá teszi az alkalmazás használatát. A Redmenta nemcsak szebb lesz, hanem jobb is, az új verzió ugyanis az egyéni munkán túl segíti majd a tanárok együttműködését, közös munkáját is.

Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a Redmenta a diákok számára is még vonzóbb legyen. Annak érdekében, hogy a Redmentát használó diákokat tovább motiváljuk, az új verzióba különböző gamifikációs elemeket is tervezünk, így az alkalmazás használata játékosabb lesz.

Természetesen továbbra is várjuk felhasználóink észrevételeit, javaslatait és az esetleges hibabejelentéseket. Keressen minket a Facebookon vagy írjon a [email protected]  e-mail címre!

 

Üdvözlettel:
Redmenta csapat

Copyright © 2016 Redmenta, Minden jog fenntartva.

Amennyiben a jövőben nem szeretne több hírlevelet kapni, írjon nekünk a [email protected] e-mail címre!