Loading...
Redmenta
Loading...
By using this site you agree to the use of cookies for analytics and personalised content. What are cookies?

Alprosys Kreatív Fizikaverseny - Tudáspróba egy tabletért!

Emlékszel még a középiskolás fizikára? Megy még az E = mc² ? Le is tesztelhetjük?

Vágj bele egy kis fizika agytornába, és nyerj egy tabletet! Töltsd ki az Alprosys Kreatív Fizikaverseny online tesztjét December 10-ig, és ha megoldottad, akkor bekerülsz a sorsolásba, ahol megnyerheted a Samsung Galaxy Tab-ot!

Eredményhirdetés December 11-én egy órakor lesz. Hallgasd a Rádió 1-et, hátha te leszel a szerencsés, akinek kihúzzuk a nevét és megnyeri a Samsung Galaxy Tab-ot!

Lépj be te is a fizika világába, és nyerj az Alprosys Kreatív Fizikaversenyen!

JÁTÉKSZABÁLYZAT:
(*Részletes játékszabályzat: www.alprosys.hu/fizikaverseny oldalon elérhető)

Az Alprosys Kreatív Fizikaverseny- Tudáspróba egy tabletért! nyereményjáték keretében nyilvánossá tesszük az Alprosys Kreatív Fizikaverseny középiskolai vetélkedő online kérdőívét, melyet bárki kitölthet, aki a középiskolai vetélkedőben nem vesz részt aktívan, tehát nem nevezett csapatként, nem
felkészítő tanár.

Aki kitölti a tesztet, az elfogadja, a játékszabályzatot is a kitöltéssel. A játékban való részvétel az alábbi adatok megadásához kötött: Név, e-mail cím és telefonszám. A megadott adatokat az Oxygen Rendezvényszervező Kft. a
megadott adatokat nem adja tovább harmadik félnek. Azok, akik a játékban részt vesznek, tudomásul veszik és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező az Adatkezelési nyilatkozat tartalma alapján kezelje, tárolja és felhasználja a jelentkezés során megadott adataikat.

Az Alprosys Kreatív Fizikaverseny játékban résztvevők (a játékban való részvétellel) tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervező, mint adatkezelő a játékhoz szükséges adataikat a játékkal összefüggésben, a játék időtartama alatt kapcsolattartás és adminisztráció céljából kezelje, illetve feldolgozza.

Sorsolás: A játék időtartama alatt (2020.11.26-12.10.) beküldött, érvényes, minden adatot tartalmazó kérdőívek beküldői között 2020. december 11-én, a Rádió 1 győri stúdiójában véletlenszerű sorsolással döntjük el a nyertes személyét. A teszt helyes megoldásait a sorsolás után tesszük nyilvánossá.

Nyeremény:
Samsung Galaxy Tab A 10.1 (SM-T515) WiFi LTE 32GB tablet, Black (Android)

Kérdés esetén az alábbi címre várjuk a leveleket: [email protected]

Allowed attempts: 1 attempt
This sheet can be solved from this time: 2020 04:00
This sheet can be solved until this time: 2020 23:45
Time for solving: 120 minutes