Loading...
By using this site you agree to the use of cookies for analytics and personalised content. What are cookies?

Közösségi oktatástechnológia- fejlesztés a pedagógusok igényeire szabva.

A nonprofit missziónk

Az ember jövője nem a múltban dőlt el, hanem a jelenben íródik. Mi döntjük el, hogy tudatlanságban félelmekkel teli jövőt írunk, vagy olyan jövőt, ahol vagy csillogó szemekkel, bátran lépünk az előttünk álló útra. A Redmentánál hiszünk a kiváncsiság erejében. Hisszük, hogy az emberiség sorsa és a világ megismerése elválaszthatatlan. A misszónk, hogy a tudás átadásához mindenki számára elérhető és hatékony eszközt adjunk. Felvértezzük a 21. század tanítóit a 21. század kínálta lehetőségekkel.

Válasz a jövő nagy kihívásaira

A jövő problémái egyre komplexebbek lesznek. Ha több fiatalnak adunk lehetőséget a fejlődésre, több különc zsenink, több újító gondolkodónk, több világot megváltó ötletünk lesz a jövő fenyegető problémáinak leküzdésére.

Ezért nem alkuszunk abban, hogy a Redmenta előnyei ingyen elérhetőek legyenek mindenki számára. Azt mondják, ha egy munkahelyen mindenki magánál okosabb embert vesz fel, akkor az az óriások társasága lesz. Mi azt mondjuk, ha minden fiatalnak megadjuk a lehetőséget a fejlődésre, az óriások országává válunk.

A Covid-19 járvány alatt közel 4,5 millió feladatlapot töltöttek ki magyar diákok a Redmentában. A rendszer működtetése és továbbfejlesztése közös érdekünk.

Mi, a Redmenta fejlesztői, a pedagógusok kezébe ajánljuk a rendszerünk. Vállaljuk a tapasztalatok és az igények összegyűjtését, rendszerezését, és hogy erre építve fejlesztjük a technológiát amit az oktatás szolgálatába állítunk. Így tudunk olyan a magyar pedagógusok igényeire szabott rendszert készíteni, ami nem szolgál profitot, politikai igényt, vagy személyes érdekeket, csak és kizárólag, az oktatás hatékonyságát.

Ehhez olyan társadalmi összefogásra hívunk tanárt, szülőt, piaci és civil szereplőt ami biztosítja, hogy a Redmenta víziója megvalósulhasson és minden tanító számára elérhetőek legyenek a 21. század kínálta lehetőségek az oktatásban.

Fejlesztés a közösségnek,
közösségi finanszírozásból

Csatlakozz az összefogáshoz!
Támogasd a Redmentát!

Támogasd a Redmentát rendszeresen!

A Paypal rendszerben már havi 1500 forinttal is hozzájárulhatsz a Redmenta fenntartásához és fejlesztéséhez.

Célok

200 rendszeres támogató

A Redmentát a dinamikus forgalom növekedés mellett is stabilan tudjuk működtetni, és a folyamatosan növekedő felhasználói adatmennyiségnek is tudunk biztosítani tárhelyet. Kisebb javításokat, egyszerűbb változtatásokat rendszeressé tudjuk tenni.

2000 rendszeres támogató

A Redmenta folyamatos fejlődése biztosított. Rendszeressé válnak a rég várt funkciók, az új feladattípusok. Olyan nagyobb, az adatbázis struktúrát is érintő fejlesztéseket tudunk elkezdeni, amik lehetővé teszik, hogy a dolgozatok kitöltése, és a kitöltések rögzítése vis major esetben is zökkenőmentesen tudjon megtörténni.

10000 rendszeres támogató

3 év alatt olyan egyedülálló pedagógiai és technológiai innovációs központot alakítunk ki, ami folyamatosan kutatja és dolgozza ki az eszközöket és javaslatokat a diákok tudáséhségének kialakításához, és a figyelmük fenntartásához, és a hatékony oktatáshoz.

Támogasd a Redmentát alkalmanként!

Alkalmanként, tetszőleges összeggel is tudod segíteni a Redmenta fenntartást és fejlesztéseit.

A Redmentát alkalmanként is támogathatod amivel egyszeri, gyors segítséget tudsz adni a rendszer fenntartásához, vagy akár egy-egy új fejlesztés megvalósításához. Kövess minket facebookon, ahol rendszeresen hírt adunk az újabb fejlesztő csomagokról amikre támogatást gyűjtünk.