Loading...
Redmenta
Loading...
By using this site you agree to the use of cookies for analytics and personalised content. What are cookies?

Redmenta newsletters

Tanévkezdés a Redmentával (2016. augusztus 31.) „A tanárokhoz és a diákokhoz hasonlóan a Redmenta is felkészült az új tanévre.”

Nyomtathatók a Redmenta feladatlapok (2016. február 16.) „Rengeteg felhasználónk kérésének eleget téve nyomtathatóvá tettük a Redmentán létrehozott és kitöltött feladatlapokat.”

Két új feladattípussal bővült a Redmenta (2015. november 6.) „Felhasználóink mostantól párosítós és sorrendbe rendezős feladványokkal színesíthetik az általuk összeállított, illetve szerkesztett feladatlapokat.”

Fejlesszük együtt a Redmentát! Legyen ön is Redmenta Lab tag! (2015. október 1.) „A Redmenta Labbal teret adunk felhasználóinknak, hogy a tudásukkal és tapasztalatukkal a lehető legnagyobb mértékben segítsék az eszköz fejlesztését.”

Nincs megállás, mi is készültünk az iskolakezdésre (2015. augusztus 31.) „A nyáron is gőzerővel fejlesztettük a Redmentát, hogy az új tanévben újabb lehetőségekkel könnyítsük meg a tanárok és a diákok munkáját.”

Eredmények rendezése és exportálása - újabb lehetőségek a Redmentán (2015. június 4.) „Mostantól a tanárok a kitöltéseket csoportonként rendezve tekinthetik meg, így sokkal átláthatóbb lett a felület.”

A Sulinetworkön is bemutatkozott a Redmenta (2015. május 2.) „Egy workshop keretében bemutattuk a Redmentát 25 tanárnak Székesfehérváron a Sulinetwork 2015 konferencián.”

Egyszerűbb használat, új funkció a Redmentán (2015. április 8.) „A napokban létrehoztunk egy Facebook csoportot is, ahová örömmel várjuk azokat a felhasználóinkat, akik szívesen tesztelik a termékünket és visszajelzésekkel, ötletekkel segítik munkánkat.”

Boldog ünnepeket kíván a Redmenta (2014. december 23.) „Boldog ünnepeket kívánunk!”

Újabb fejlesztések - már csoportokat is kezel a Redmenta (2014. december 07.) „Több újítást is bevezettünk a Redmenta felhasználói felületén.”

Új funkciókkal bővül a Redmenta (2014. november 04.) „Örömmel értesítjük, hogy a Redmenta hamarosan új fázisba lép.”

Redmenta hírlevél (2014. október 18.) „Az elmúlt két hétben sok fejlesztés történt, köztük olyanok, amelyek a felhasználói felületet érintik, és olyanok is, amelyek a rendszer hibátlan működését biztosítják a háttérben.”

Redmenta - elindultunk (2014. október 01.) „Szeptember elején mindenki számára elérhetővé tettük az alkalmazást, mostantól bárki kipróbálhatja a Redmentát.”