Loading...
By using this site you agree to the use of cookies for analytics and personalised content. What are cookies?

Conferences, media coverage

Index - Áttörte az iskola falát valami új, valami izgalmas (2015. október 19.) „A túlterhelt pedagógusok időhiányára pedig a Redmenta kínál megoldást. A hazai fejlesztésű oktatási asszisztens a feladatlapok összeállítását teszi rém egyszerűvé és gyorssá.”

Digitális pedagógus konferenciakötet 2015. (október 17.) „Egy jó tanár és a Redmenta a hatékony oktatás kulcsa. A mai diákok jelentik a jövőt és ez a jövő most a tanárok kezében van.”

Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete (2015. szeptember 29.) Magyar IKT-s fejlesztések
„A Redmenta egy intelligens oktatási asszisztens, amely megkönnyíti és meggyorsítja a tanárok és a diákok munkáját.”

Új Nemzedék Plusz (2015. január 29.) „Azt szeretnénk, ha a modern eszközök, módszerek mindennapivá válnának az oktatásban. Online levelezünk, online rendelünk könyvet, kaját, cipőt – miért ne használnánk ki az ebben rejlő lehetőséget az oktatásban?”

Tehetség.hu - A tehetség sokszínű (2014. december 29.) „November végén ötödször rendezték meg a [email protected] konferenciát. Az előadók között a Tehetség Piactér két mentoráltja is ott volt.”

[email protected] (2014. november 22.) „[Mérő Bálint] előadásában arról mesél, milyen élmények, tapasztalatok érték a közoktatásban, és miért kezdett neki épp e terület támogatásának.”

Szellemitulajdon.hu (2014. október 23.) „Redmenta – a felhőalapú feladatlapkészítő”

Új Nemzedék Plusz (2014. október 23.) „Fiatalok által fejlesztett alkalmazás segítheti a tanárok munkáját”

Modern Pedagógusok Blogja (2014. október 21.) „Redmenta, hiánypótlás magyarul”

Családinet.hu (2014. október 22.) „Fiatalok által fejlesztett alkalmazás segítheti a tanárok munkáját”

Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesülete (2014. október 19.) „Fiatalok által fejlesztett alkalmazás segítheti a tanárok munkáját”

StudentsMeet konferencia (2014. június 6. videó: 2014. júl. 8.) „Mérő Bálint (Neumann János Számítástechnikai Szakközépiskola) a redmenta.hu-ról, egy saját fejlesztésű feladatlapkészítő oldalról beszélt.”

Magyarországi Web Konferencia 2014. (november 8.) „A Redmenta egy felhőalapú feladatlapkészítő alkalmazás, amely megkönnyíti és gyorsabbá teszi az oktatók munkáját.”